Tilojen varaukset

Tiedustelut ja varaukset

 

Hinnat, vahtimestarikorvaukset ja siivous

Hinnat koskevat vuotta 2020 ja museoiden aukioloaikoina järjestettäviä tilaisuuksia. Aukioloaikojen ulkopuoliselta ajalta hintoihin lisätään vahtimestarikorvaus klo 24 asti 60 €/h, klo 24 jälkeen 120 €/h. Tilaisuuksien tulee olla päättynyt purkamisineen viimeistään klo 02 mennessä. Ylimenevältä ajalta peritään kaksinkertainen vahtimestarikorvaus. Tilojen normaali siivous sisältyy tilavuokraan. Mikäli tila ja sen käyttöön liittyvät muut alueet vaativat tilaisuuden jälkeen lisäsiivouksen, kulut laskutetaan asiakkaalta.

Laitevuokrat

Äänentoistolaitteet 100 €, led-valonheittimet 10 €/kpl, valkokangas (300 x 200 cm) ja dataprojektori (Turun linna) 100 €. Laitevuokra peritään, mikäli laitteet eivät kuulu vuokrattavan tilan normaalivarustukseen. Vahtimestarikorvaus peritään, mikäli äänentoisto- ja valolaitteiden käyttö tilaisuudessa vaatii erillisen käyttäjän ja/tai asennus tapahtuu virka-ajan ulkopuolella. Myös tiloissa olevien soitinten virityksistä ja siirroista laskutetaan erikseen.

 

Vanhalla Suurtorilla sijaitseva Brinkkala on ihanteellinen paikka juhlien ja kokousten järjestämiseen vanhan Turun sydämessä. Joulurauhan julistuksestakin tutun rakennuksen huoneet on entisöity vuoden 1886 asuun ja tarjoavat edustavat puitteet tilaisuuksille. Huoneita voi yhdistellä tai ottaa käyttöön koko juhlakerroksen. Tiloista on historialliset näkymät Vanhalle Suurtorille ja Turun tuomiokirkolle.

  • Maistraatin istuntosali on edustava tila juhla- ja kokouskäyttöön 60 henkilölle. Hinta 300 €.
  • Vihreä sali on monipuolinen koulutus-, kokous- ja juhlatila 40 henkilölle. Hinta 200 €.
  • Kulmasali on historiallisesti tyylikäs kokous- ja juhlatila 20/40 henkilölle. Salia hallitsee suuri antiikkipöytä ympäröivine tuoleineen. Hinta 150 €.
  • Vaakunahuone on viihtyisä kokous- ja juhlatila tyylinmukaisine kalustuksineen 12 henkilölle. Hinta 100 €.
  • Joulurauhahuone on ainutlaatuinen pienempi tila 7 henkilölle. Huoneessa on edustavat uusrokokoo tyyliset kalusteet ja tila soveltuu esim. vieraiden vastaanottoon. Hinta 100 €.

Kaikki juhlakerroksen tilat, hinta 800 €.

Catering Brinkkalassa on vapaa catering. Suurimpien tilojen yhteydessä on pieni keittiö.
Saapuminen Linja-autopysäkki sijaitsee Vanhan Suurtorin edustalla. Pysäköintipaikkoja löytyy kadunvarsien pysäköintipaikoilta.
Saavutettavuus Tilat sijaitsevat talon toisessa kerroksessa, talossa ei ole hissiä.