Haluatko järjestää oman näyttelyn?

Lisätietoja

Vimman palvelupiste p. 02 2623 129

 

Vimman kakkoskerroksen näyttelytilassa järjestetään vuosittain useita vaihtuvia näyttelyitä. Esillä on niin aloittelevien taiteilijoiden kuin kädentaitokurssienkin töitä. Voit vuokrata Vimman kakkoskerroksen näyttelykäytävän edulliseen hintaan omille taideteoksillesi! Myös kolmannen kerroksen aula on vuokrattavissa näyttelyihin.

Alle 29-vuotiaille nuorille näyttelyn järjestäminen on maksutonta ja muillekin vain 25 €/viikko.
Kysy lisää näyttelymahdollisuuksista ohjaaja Marianne Uusaholta tai Vimman palvelupisteestä (p. 02 262 3129).

Syksyn 2021 näyttelyt

16.9. alkaen Fendarin Luovan toiminnan kierrätystaidenäyttely Roskaa

Fendarin Luovan toiminnan pajan nuorten oma näyttely "Roskaa" on valmistunut täysin kierrätysmateriaaleista. Arjessamme kertyy vuodessa valtava määrä roskaa. Luovan toiminnan pajan nuoret keräsivät vuoden ajan erilaisia arjen jätemateriaaleja, kuten teepussinpidikkeitä, shampoopulloja, leipäpussin kiinnikkeitä, muovi- ja metallikorkkeja yms.

Arjen roskat lähtivät kukkimaan ideoita ja etsimään paikkaansa eriliaisilta kierrätysalustoilta: polkypyörän vanteista, ulkokumeista, äänilevyistä ja jätepuusta. Löytäessään paikkansa pyöreistä muodoista, teoksista syntyi uniikkeja roskamandaloita.

Nuorten kierrätystaidenäyttely herättää pohtimaan kuluttamista, ekologisia arvoja, sekä roskan monia merkityksiä. Toisen roskahan on tunnetusti toisen aarre.

Maksuton näyttely on esillä Vimman 2. kerroksen aulassa lokakuun loppuun asti.