Vimman taidepajojen kurssit

Tutustu turvallisen harrastamisen ohjeisiimme (aukeaa uuteen ikkunaan)

Suosittelemme maskin käyttöä harrasteryhmissämme ja tapahtumissamme!

Syksyn 2020 kurssit

Syyskaudella tarjoamme rajoitettua kurssitoimintaa, jossa voimme taata turvallisen toimintaympäristön, niin asiakkaille kuin ohjaajillemme. Tänä syksynä elämme muuttuvassa tilantessa, joten julkistamme kurssimme kuukausikerrallaan ja muutokset, sekä peruutukset ovat mahdollisia.

Huom! Turkupostin tapahtumakalenterissa ja Mitä tekis-esitteessä julkaistu Vimman syysohjelma ei ikävä kyllä toteudu. Päivitetyn ohejlman löydät nettisivuiltamme.

Kaikilla kursseilla ennakkoilmoittautuminen ja rajattu osallistujamäärä.

Suosittelemme maskin käyttöä harrasteryhmissämme ja tapahtumissamme! Otathan riittävästi omia puhtaita maskeja mukaan, maskeja ei ole jaossa tiloissamme.

Täyteen varatulle kurssille kannattaa ehdottomasti ilmoittautua varasijalle, sillä ilmoittautumistilanne tulee hyvin todennäköisesti muuttumaan. Seuraathan aktiivisesti sähköpostiasi, ilmoitus kurssille vapautuneesta paikasta voi tulla kurssipäivänä.

Kurssit suunnattu 13-28-vuotiaille.

Levytekniikoita ja engobe-koristeluita

Ma 2.11. klo 17-20

Hinta: 10€ sis. materiaalit

Tule, ota levytekniikat haltuun ja valmista trendikkäimmät pyöreät ja kulmikkaat astiat. Ilan aikana mahdollisuus oppia muutama uusi jippo engope-koristelusta.

Ilmoittautuminen kurssille

Keraamiset joulukuuset ja koristeet

Ma 9.11. klo 17-20

Hinta: 10€ sis. materiaalit

Miltä kuulostaisi oma soma pieni keraaminen joulukuusi, joka ilahduttaisi joulunviettäjää aina vuodesta toiseen? Pikku kuusen lisäksi illan aikana ehdit tehdä muutaman muunkin joulukoristeen.

Ilmoittautuminen kurssille

Posliinilyhdyt ja kuusenkoristeet

Ma 23.11. klo 17-20

Hinta: 10€ sis. materiaalit
 
Lumenvalkeat ja lumihiutaleen keveät talviset tuikkulyhdyt valmistetaan läpikuultavasta posliinisavesta. Samalla valmistuu myös herkät koristeet joulukuusta koristamaan.

Ilmoittautuminen kurssille

Kaupunginosa/Alue: