Vimman taidepajojen kurssit

Tutustu turvallisen harrastamisen ohjeisiimme (aukeaa uuteen ikkunaan)

Suosittelemme maskin käyttöä harrasteryhmissämme ja tapahtumissamme!

Syksyn 2020 kurssit

Syyskaudella tarjoamme rajoitettua kurssitoimintaa, jossa voimme taata turvallisen toimintaympäristön, niin asiakkaille kuin ohjaajillemme. Tänä syksynä elämme muuttuvassa tilantessa, joten julkistamme kurssimme kuukausikerrallaan ja muutokset, sekä peruutukset ovat mahdollisia.

Huom! Turkupostin tapahtumakalenterissa ja Mitä tekis-esitteessä julkaistu Vimman syysohjelma ei ikävä kyllä toteudu. Päivitetyn ohejlman löydät nettisivuiltamme.

Kaikilla kursseilla ennakkoilmoittautuminen ja rajattu osallistujamäärä.

Suosittelemme maskin käyttöä harrasteryhmissämme ja tapahtumissamme! Otathan riittävästi omia puhtaita maskeja mukaan, maskeja ei ole jaossa tiloissamme.

Täyteen varatulle kurssille kannattaa ehdottomasti ilmoittautua varasijalle, sillä ilmoittautumistilanne tulee hyvin todennäköisesti muuttumaan. Seuraathan aktiivisesti sähköpostiasi, ilmoitus kurssille vapautuneesta paikasta voi tulla kurssipäivänä.

Kurssit suunnattu 13-28-vuotiaille.

Keraamiset lusikat

maanantaina 5.10.2020 klo 17-20. Hinta 10€ (sis. materiaalit).

Tule ja muotoile uniikkeja keraamisia lusikoita! Illan aikana opit lusikan teon tekniikoita ja opit huomioimaan lusikan lasittamiseen liittyvät erityishaasteet. Lusikat lasitetaan myöhemmin, avoimien lasituspäivien aikana. Aikaisempaa kokemusta savitöistä ei vaadita.

Ilmoittautuminen avautuu pe 25.9. klo 12

Ilmoittaudu kurssille (aukeaa uuteen ikkunaan)

Akryylimaalauskurssi eläinteemalla

Torstaisin  8.10., 22.10 ja 29.10 klo 17-20  
Hinta 25 € (sis. materiaalit)

Kurssilla maalataan eläinaiheita oman valinnan mukaan, tehdään aluksi luonnoksia maalausta varten tarkastelemalla eläinten anatomiaa. Yhdellä kurssikerralla vierailee myös elävä malli eli pieni koira, jolloin voi maalata mm. nopeita luonnoksia croquis-tyyppisesti.  Jos olet eläinallerginen huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Ilmoittautuminen avautuu pe 25.9. klo 12

Ilmoittadu kurssille (aukeaa uuteen ikkunaan)

Kaupunginosa/Alue: