Hyppää pääsisältöön

Musiikkitoiminta

Turku Rock Academy

Turku Rock Academy on Turun kaupungin nuorisopalveluiden kehittämä ainutlaatuinen nuorisotyön muoto. Kokonaisvaltainen ja intensiivinen koulutusmetodi ja kasvualusta nuorille aloitteleville yhtyeille. Toimintamuoto on sittemmin levinnyt ympäri Suomea.

Vimmassa toimintansa aloittanut Turku Rock Academy pitää tukikohtanaan jo turkulaiseksi klassikoksi rokkiskenessä muodostunutta Auran Panimoa.

Auran Panimolta löytyvät myös hyvin varustellut treenikämpät, jotka on suunnatu alle 18-vuotiaille aloitteleville muusikoille. Kysy treeniksien varaustilannetta, p. 02 262 3333/ Auran Panimo.

Turku Rock Academyn klinikat Vimmassa

Kaikille avoimet ja maksuttomat klinikat ovat tilaisuuksia, joissa mielenkiintoiset musiikkialan asiantuntijat jakavat tietämystään ja kokemuksiaan eri teemoilla.

Kaikki klinikat Vimman salissa 3. krs klo 18 alkaen

Syksyn 2021 ohjelma

Ke 8.9. Vimma: Anton Mellanen, Gixon palvelu, 
To 14.10. Vimma: Elina Koutonen, johtaminen bänditoiminnassa,
To 28.10. Vimma:Teemu Javanainen, työllistyminen musiikkialalle,
To 11.11. Vimma: Anssi Nuutinen, kitaran anatomia,
To 25.11. Vimma:Karri Virtanen, rummut instrumenttina ja kiertueella. 

Turku Bandstand

Alle 29-vuotiaille suunnattu alueellinen bändikatselmus tarjoaa mahdollisuuden esiintyä elävälle yleisölle estradilla vaikka ensimmäistä kertaa. Keväällä 2020 Bandstand järjestettiin jo 24. kerran.

Tapahtuma ei ole kilpailu, eikä yhtyeitä aseteta mihinkään järjestykseen! Tapahtumassa keskitytään jakamaan yhtyeille rakentavaa palautetta ammattilaisten toimesta.

Katselmukseen osallistumalla on mahdollista päästä mukaan Turku Rock Academyyn, joka kehittää bänditoimintaa kokonaisvaltaisesti. Toimintaan valitut yhtyeet saavat huomattavaa tukea kahden vuoden ajan ja tarjolla on myös kaikille avoimia musiikkialan klinikoita.