Vuokrattava kalusto

Tapahtuman toteuttamiseen tarvitaan usein monenlaisia rakenteita ja kalusteita. Turun kaupungilla on valikoima tapahtumakäyttöön soveltuvaa kalustoa, jota vuokrataan järjestäjille. Tämän lisäksi Turun alueella toimii useita yksityisiä toimijoita, jotka vuokraavat esimerkiksi lavarakenteita ja äänentoistolaitteita.

Tapahtumamökit

Kiinteistöliikelaitokselta voi vuokrata pieniä mutta vankkarakenteisia tapahtumamökkejä esimerkiksi tuotteiden myyntiä varten. Mökeissä on runsaasti hyllytilaa, joten myyntituotteet saa laitettua hyvin esille. Lisäksi mökit on sähköistetty ja niissä on valot.

Peräkärrykatsomot

Liikuntapalvelut vuokraavat peräkärrykatsomoita tapahtumia varten. Katsomoita on viisi, ja niihin mahtuu istumaan noin 60 henkeä. Yhden katsomon vuokra on 65 €/vuorokausi. Katsomoita voi varata sähköisen Timmi-varausjärjestelmän kautta osoitteessa timmi.turku.fi. Järjestelmä edellyttää rekisteröitymistä, ja tätä varten tarvitset sähköpostiosoitteen sekä verkkopankkitunnukset. Lisäksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Katsomoiden avaimet ja rekisteriotteet noudetaan liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta. Tapahtuman jälkeen ne voi palauttaa joko asiakaspalveluun tai virastoaikojen ulkopuolella Veritas Stadionin sisäänkäynnin vieressä olevaan postilaatikkoon.

Liikennemerkit

Monet tapahtumat vaativat tilapäisiä liikennejärjestelyjä, ja näiden toteuttaminen on tapahtumajärjestäjän vastuulla. Alta löydät paikkoja joista voi vuokrata esimerkiksi liikennemerkkejä sekä liikenteenohjaajille välttämättömiä ajoneuvolla ajo kielletty -pienoisliikennemerkkejä ja huomioliivejä.

Liputus

Turun kaupungilta voi anoa tapahtuman ajaksi liputusta kaupungintalon eteen Läntiselle Rantakadulle. Liputusta voi anoa myös tapahtumapaikalle, mikäli sen läheisyydessä sijaitsee kaupungin hallinnassa olevia lipputankoja.

Liikuntavälineet

Liikuntatapahtumien järjestämisessä voi hyödyntää liikuntapalvelujen vuokravälineitä. Valikoimassa on muun muassa kävelysauvoja, pesäpallovälineitä ja luistimia.