Yhteistyökumppaneita Lapset liikkeelle -toimintaan!

Lapset liikkeelle! -toiminta pyörähtää käyntiin, ja haemme uusia yhteistyökumppaneita seuroista, joilla on tarjota aloittelijoille suunnattua kertaviikkoista toimintaa. Ajatuksena on tarjota 6–12-vuotiaille lapsille mahdollisuuksia kokeilla erilaisia liikuntamuotoja ja tavoitteena on, että lapsi kokeiltuaan lajia/lajeja siirtyy mahdollisimman nopeasti mukaan seuratoimintaan.

Toiminta on osallistujalle maksutonta, ja siitä maksetaan järjestävälle seuralle ostopalvelusopimuksen mukainen korvaus (2€/Lapset liikkeelle -osallistuja/kerta aina sovittuun hintakattoon saakka). Toiminnan voi integroida osaksi jo olemassa olevaa toimintaa/ryhmiä. Yksityiskohdat, kuten esim. ikäryhmä tuon 6–12-ikähaarukan sisällä ja kokeilukertojen määrä/henkilö, sovitaan luonnollisesti yhdessä molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla.


Seurojen porkkanana tässä ovat korvauksen ohella ainakin mahdolliset uudet harrastajat ja näkyvyyden lisääntyminen liikuntapalvelukeskuksen markkinointikanavien kautta (pyrimme tavoittamaan kaikki turkulaiset 6–12-v. lapset).

 

Ota pikaisesti yhteyttä tai kysy lisää: Liikuntapalveluvastaava Yasmin Akbulat

Asiasanat: