Yritysyhteistyö oppilaitoksissa

Tarvitsetko tekijää määräaikaiseen projektiin tai haetko harjoittelijaa firmaasi?

Turun eri korkeakouluissa opiskelee kymmeniä tuhansia nuoria, joiden potentiaali on yrityksesi käytössä. Palkkaamalla opiskelijan harjoittelijaksi saat työyhteisöösi osaavan ja innostuneen työntekijän. Opiskelijoiden ryhmätyönä tekemät projektit ovat tehokas tapa saada tuore näkökulma organisaatiosi käyttöön.

Useat opiskelijat tekevät gradunsa ja opinnäytetyönsä yritystoimeksiantona. Teettämällä opinnäytetyön saat oman yrityksesi tarpeista lähtevän selvityksen tai tutkimuksen. Yhteistyömahdollisuudet ja -muodot ovat moninaiset.

Apua on tarjolla esimerkiksi

  • organisaatiosi kehittämiseen
  • viestintään
  • tuotekehitykseen
  • käännöstöihin
  • vientiin ja tuontiin
  • markkinointiin
  • kansainvälistymiseen
  • henkilöstön osaamisen vahvistamiseen

Korkeakoulukumppani auttaa yrityksiä löytämään ja hyödyntämään Turun korkeakouluissa olevaa osaamista ja asiantuntijuutta. Gradutoimeksiannot sekä opiskelijaharjoittelijan ja työntekijän palkkaamisen hoidat Turun akateemisten rekrytointipalvelujen kautta.

Turun Akateemiset rekrytointipalvelut tarjoaa kontaktit Turun yliopistossa, Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Åbo Akademissa opiskeleviin osaajiin ja asiantuntijoihin. Voit hankkia kauttamme myös arvokasta tutkimustietoa tai järjestää rekrytointitilaisuuden juuri tavoittelemallesi opiskelijaryhmälle.

Koneteknologiakeskuksessa kattavan oppilaitosverkoston kautta yritysten on mahdollista tutkia esimerkiksi tuotteiden valmistusmenetelmien tehostamis- ja kehittämisvaihtoehtoja yhdessä korkeakouluopiskelijoiden kanssa sekä kehittää ja ideoida yrityksen tuotteita valmistettavuuden parantamiseksi osana opiskelijoiden opinnäytetöitä.

Yhteistyö ammatilllisten oppilaitosten kanssa

Turun ammatti-instituutti tekee yhteistyötä tuhansien työpaikkojen kanssa. Vuosittain noin 3000 TAIn opiskelijaa työssäoppii. Työssäoppiminen on ponnahduslauta kesätyöhön ja työmarkkinoille. Suuri osa opiskelijoistamme työllistyy työssäoppimispaikkaansa valmiina ammattiosaajina.

Lue lisää: Yritysyhteistyö Turun ammatillisissa oppilaitoksissa

Yhteystietoja:

Kauppakorkeakoulu:

Turun yliopisto:

Turun ammattikorkeakoulu:

Koneteknologiakeskus:

Turun ammatti-instituutti TAI: