Ysivip ysiluokkalaisille

Oletko ysillä? Ole VIP ja nauti kulttuurista maksutta!

Pyydä maksuton Ysivip-kortti luokanvalvojaltasi. Kortin saavat kaikki Turun koulujen ysiluokkalaiset. Kortilla nautit teatterista, musiikista, museoista ja kädentaitopajoista ilmaiseksi! Varaudu esittämään kortti myös lipuntarkastuksessa. Kortti on voimassa lukuvuoden alusta seuraavaan heinäkuuhun.

Ysivip-kortin edut kevätlukukaudella 2021

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala tarjoaa Turun koulujen yhdeksäsluokkalaisille kulttuurielämyksiä koululaisystävälliseen hintaan – ilmaiseksi. Kaikille Turun koulujen yhdeksäsluokkalaisille jaettava Ysivip-kortti on henkilökohtainen, ja se tarjoaa kaupungin kulttuuri- ja taidelaitoksissa seuraavat edut:

Turun filharmoninen orkesteri

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin kevätkauden 2021 konsertteihin:

pe 29.1. klo 19 Kollegoiden kesken
pe 12.3. klo 19 Matka Aranjuenziin
pe 29.4. klo 19 Valovoimaa

Lipun voit noutaa konserttiviikon maanantaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

Konsertit järjestetään Turun konserttitalolla, Aninkaistenkatu 9
Lisätietoja: Heidi Pulkkinen, heidi.pulkkinen@turku.fi, 044 907 2090

Turun museokeskus

Ysivip-kortilla vapaa pääsy kaikkiin Turun museokeskuksen museoihin, paitsi toukokuussa Turun linnaan. Turun museokeskuksen museoita ovat Wäinö Aaltosen museo, Turun linna, Kuralan Kylämäki, Turun biologinen museo, Apteekkimuseo & Qwenselin talo ja Luostarinmäen käsityöläismuseo.

Lipun saa esittämällä Ysivip-kortin lipunmyyntipisteellä.

Lisätietoja: Bengt Selin, bengt.selin@turku.fi, 040 173 4467

Turun kaupunginkirjasto

Kirjasto on kaupunkilaisten olohuone, jossa tapahtuu jatkuvasti! Kirjastoissa ei pääsymaksuja peritä, tule ja tutustu laajaan tarjontaan!

Lisätietoja: Merja Lundén, merja.lunden@turku.fi, 040 142 3987

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma

Ysivip -kortilla kahvi tai tee 0,5€ / kuppi viihtyisässä KaféVimmassa. Kahvilassa voit tehdä läksyjä, pelata lautapelejä, lukea päivän lehdet, tai vaikka vaan olla. Aulan mobiililatauspiste on myös käytettävissäsi.

Ysivip -kortilla pääset myös veloituksetta Vimman Avoimiin taidepajoihin (keramiikka ja huovutus/kankaanpaino). Pajoihin voit tulla mm. painamaan kangasta, huovuttamaan tai tekemään savitöitä ilman ennakkoilmoittautumista. Pajaohjaajiltamme saat asiantuntevaa ohjausta ja uusia ideoita omien töiden työstämiseen.

Ysivip-kortilla ilmainen sisäänpääsy (ei käyntikertamaksua). Huom! Materiaalimaksu peritään käytön mukaan. Esitä tullessasi Ysivip-kortti Vimman alakerran palvelupisteeseen sekä ohjaajalle pajassa.  Katso tarkemmat tiedot Avoimista taidepajoista sekä aukiolo: www.turku.fi/vimma

Turun Kaupunginteatteri

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa Ysivip-kortilla kaikille Turun kouluissa yhdeksättä luokkaa käyville vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lippukassa Lippiksellä. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia.

Ysivip-etu koskee kevätkaudella 2021 seuraavia teoksia:

Nokia
Cabaret
Kysy siskoilta
Kaksi paavia 
Mies, joka rakasti järjestystä
Don Juan

Esitykset: Turun Kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14
Lisätietoja: Maria Peltoniemi, maria.peltoniemi@turku.fi, 040 661 6764

Åbo Svenska Teater

Åbo Svenska Teater tarjoaa Ysivip-kortilla vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lipunmyynnistä Hansakorttelissa. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Ysivip-etu koskee kevätkaudella 2021 seuraavia teoksia:

Hundarnas historiepjäs
(suom. Koirien näytelmä historiasta)
Ken Ludwigs Baskerville – ett fall för Sherlock Holmes
(suom. Ken Ludwigin Baskerville – aito Sherlock Holmes arvoitus)

Esitykset: Åbo Svenska Teater, Aurakatu 10
Lisätietoja: 02 277 7377 biljetter@abosvenskateater.fi

Åbo Svenska Teater

Med Ysivip-kortet får du fritt inträde till teaterns egna föreställningar på måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar. Fribiljetten fås då du visar upp Ysivip-kortet i teaterns biljettförsäljning i Hansakvarteret en timme innan föreställningen, om det då finns plats i salongen. Inga förhandsbokningar. Ysivip-rabatten gäller följande föreställningar våren 2021:

Hundarnas historiepjäs
Ken Ludwigs Baskerville – ett fall för Sherlock Holmes

Föreställningar: Åbo Svenska Teater, Aurakatu 10
Tilläggsinformation: 02 277 7377 biljetter@abosvenskateater.fi

 

Lisätietoja