Ysivip ysiluokkalaisille

Oletko ysillä? Ole VIP ja nauti kulttuurista maksutta!

Pyydä maksuton Ysivip-kortti luokanvalvojaltasi. Kortin saavat kaikki Turun koulujen ysiluokkalaiset. Kortilla nautit teatterista, musiikista, museoista ja kädentaitopajoista ilmaiseksi! Varaudu esittämään kortti myös lipuntarkastuksessa. Kortti on voimassa lukuvuoden alusta seuraavaan heinäkuuhun.

Ysivip-kortin edut Syyslukukaudella 2022

Turun kaupungin vapaa-ajanpalvelukokonaisuus tarjoaa Turun koulujen yhdeksäsluokkalaisille kulttuurielämyksiä koululaisystävälliseen hintaan – ilmaiseksi. Kaikille Turun koulujen yhdeksäsluokkalaisille jaettava Ysivip-kortti on henkilökohtainen, ja se tarjoaa syys- ja kevätlukukaudella mahtavaa kulttuuritarjontaa kaupungin kulttuuri- ja taidelaitoksissa. Syyslukukaudella 2022 Ysivip-kortti tarjoaa seuraavat edut:

Turun filharmoninen orkesteri

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin syyskauden 2022 konsertteihin:

Lipun voit noutaa konserttiviikon tiistaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia.  Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

Konsertit järjestetään Turun konserttitalolla, osoite Aninkaistenkatu 9.

Lisätietoja: Heidi Pulkkinen, heidi.pulkkinen@turku.fi, 044 907 2090

Lisätiedot konserteista: www.tfo.fi  

Turun museokeskus

YsiVip-kortilla vapaa pääsy kaikkiin Turun museokeskuksen museoihin (ei toukokuussa Turun linnaan)!

  • Apteekkimuseo & Qwenselin talo
  • Biologinen museo
  • Luostarinmäki
  • Turun linna
  • WAM
  • Brinkkalan galleriaan ja Kuralan Kylämäelle ei ole sisäänpääsymaksua.

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma

Ysivip -kortilla kahvi tai tee 0,5€ / kuppi viihtyisässä KaféVimmassa. Kahvilassa voit tehdä läksyjä, pelata lautapelejä, lukea päivän lehdet, tai vaikka vaan olla. Aulan mobiililatauspiste on myös käytettävissäsi.

Ysivip-kortilla ilmainen sisäänpääsy (ei käyntikertamaksua) Vimman Avoimiin taidepajoihin (keramiikka, ja tekstiili ja muut teemat). Pajoihin voit tulla mm. painamaan kangasta, huovuttamaan tai tekemään savitöitä. Pajaohjaajiltamme saat asiantuntevaa ohjausta ja uusia ideoita omien töiden työstämiseen. Huom! Lisätiedot ja ilmoittautuminen Vimman nettisivujen kautta. Materiaalimaksu peritään käytön mukaan.

Esitä tullessasi Ysivip-kortti Vimman alakerran palvelupisteeseen sekä ohjaajalle pajassa.

Katso tarkemmat tiedot Avoimista taidepajoista sekä aukiolo: www.turku.fi/vimma

 

Turun Kaupunginteatteri

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa Ysivip-kortilla kaikille Turun kouluissa yhdeksättä luokkaa käyville vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lippukassa Lippiksellä. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Syksyn 2022 ohjelmiston Ysivip-näytelmät:

Esitykset: Turun Kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14
Lisätietoja: Maria Peltoniemi, maria.peltoniemi@tkteatteri.fi, 040 661 6764

Åbo Svenska Teater

Åbo Svenska Teater tarjoaa Ysivip-kortilla vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Maksuttoman lipun saa esittämällä Ysivip-kortin tuntia ennen esitystä teatterin lipunmyyntipisteessä Hansakorttelissa.

Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Ysivip-etu koskee syyskaudella 2022 seuraavia teoksia:

Esitykset: Åbo Svenska Teater, Aurakatu 10
Lisätietoja: 02 277 7377 biljetter@abosvenskateater.fi

Åbo Svenska Teater

Med Ysivip-kortet får du fritt inträde till teaterns egna föreställningar på måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. Fribiljetten fås då du visar upp Ysivip-kortet i teaterns biljettförsäljning i Hansakvarteret en timme innan föreställningen, om det då finns plats i salongen. Inga förhandsbokningar. Ysivip-rabatten gäller följande föreställningar hösten 2022:

Föreställningar: Åbo Svenska Teater, Aurakatu 10
Tilläggsinformation: 02 277 7377 biljetter@abosvenskateater.fi

 

Turun kaupunginkirjasto

Kirjasto on kaupunkilaisten olohuone, jossa tapahtuu jatkuvasti! Kirjastoissa ei pääsymaksuja peritä, tule ja tutustu laajaan tarjontaan!

Lisätietoja: Merja Lundén, merja.lunden@turku.fi, 040 142 3987

Lisätietoja

Asiasanat: