Ysivip ysiluokkalaisille

Lisätietoja

Oletko ysillä? Ole VIP ja nauti kulttuurista maksutta!

Pyydä maksuton Ysivip-kortti luokanvalvojaltasi. Kortin saavat kaikki Turun koulujen ysiluokkalaiset. Kortilla nautit teatterista, musiikista, museoista ja kädentaitopajoista ilmaiseksi! Varaudu esittämään kortti myös lipuntarkastuksessa. Kortti on voimassa lukuvuoden alusta seuraavaan heinäkuuhun.

Ysivip-kortin edut syyslukukaudella 2020

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala tarjoaa Turun koulujen yhdeksäsluokkalaisille kulttuurielämyksiä koululaisystävälliseen hintaan – ilmaiseksi. Kaikille Turun koulujen yhdeksäsluokkalaisille jaettava Ysivip-kortti on henkilökohtainen, ja se tarjoaa kaupungin kulttuuri- ja taidelaitoksissa seuraavat edut:

Turun filharmoninen orkesteri

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin syyskauden 2020 konsertteihin:

Lipun voit noutaa konserttiviikon maanantaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

Konsertit järjestetään Turun konserttitalolla, Aninkaistenkatu 9
Lisätietoja: Heidi Pulkkinen, heidi.pulkkinen@turku.fi, 044 907 2090

Turun museokeskus

Ysivip-kortilla vapaa pääsy kaikkiin Turun museokeskuksen museoihin, paitsi toukokuussa Turun linnaan. Turun museokeskuksen museoita ovat Wäinö Aaltosen museo, Turun linna, Kuralan Kylämäki, Turun biologinen museo, Apteekkimuseo & Qwenselin talo ja Luostarinmäen käsityöläismuseo.

Lipun saa esittämällä Ysivip-kortin lipunmyyntipisteellä.
Lisätietoja: Bengt Selin

Turun kaupunginkirjasto

Kirjasto on kaupunkilaisten olohuone, jossa tapahtuu jatkuvasti! Kirjastoissa ei pääsymaksuja peritä, tule ja tutustu laajaan tarjontaan!

Lisätietoja: Merja Lundén

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma

Ysivip -kortilla kahvi tai tee 0,5 € / kuppi viihtyisässä KaféVimmassa. Kahvilassa voit tehdä läksyjä, pelata lautapelejä, lukea päivän lehdet, tai vaikka vaan olla. Aulan mobiililatauspiste on myös käytettävissäsi.

Ysivip -kortilla pääset myös veloituksetta Vimman Avoimiin taidepajoihin (keramiikka ja huovutus/kankaanpaino). Pajoihin voit tulla mm. painamaan kangasta, huovuttamaan tai tekemään savitöitä ilman ennakkoilmoittautumista. Pajaohjaajiltamme saat asiantuntevaa ohjausta ja uusia ideoita omien töiden työstämiseen.

Ysivip-kortilla ilmainen sisäänpääsy (ei käyntikertamaksua). Huom! Materiaalimaksu peritään käytön mukaan. Esitä tullessasi Ysivip-kortti Vimman alakerran palvelupisteeseen sekä ohjaajalle pajassa.  Katso tarkemmat tiedot Avoimista taidepajoista sekä aukiolo: http://www.turku.fi/vimma/vimman-taidepajat

Turun Kaupunginteatteri

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa Ysivip-kortilla vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lippukassa Lippiksellä. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Ysivip-etu koskee syyskaudella 2020 seuraavia teoksia:

Esitykset: Turun Kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14
Lisätietoja: Maria Peltoniemi, maria.peltoniemi@turku.fi, 040 661 6764

Åbo Svenska Teater

Åbo Svenska Teater tarjoaa Ysivip-kortilla vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lipunmyynnistä Hansakorttelissa. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Ysivip-etu koskee syyskaudella 2020 seuraavia teoksia:

Esitykset: Åbo Svenska Teater, Aurakatu 10
Lisätietoja: 02 277 7377 biljetter@abosvenskateater.fi

Åbo Svenska Teater

Med Ysivip-kortet får du fritt inträde till teaterns egna föreställningar på måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar. Fribiljetten fås då du visar upp Ysivip-kortet i teaterns biljettförsäljning i Hansakvarteret en timme innan föreställningen, om det då finns plats i salongen. Inga förhandsbokningar. Ysivip-rabatten gäller följande föreställningar hösten 2020:

Föreställningar: Åbo Svenska Teater, Aurakatu 10
Tilläggsinformation: 02 277 7377 biljetter@abosvenskateater.fi

Lisätietoja