Liikuntavuorot

Timmi-varauskalenteri:

Käyntiosoite: 
Blomberginaukio 4
20720 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu (02) 262 3232
Vaihde (02) 330 000
Sähköposti: 
liikunta.varaukset@turku.fi
liikunta.avustukset@turku.fi
liikunta.palvelut@turku.fi
liikunta@turku.fi

Aukioloajat

Asiakaspalvelu avoinna

Ma - Pe 08:15 - 16:00

Voit hakea liikuntapaikoille sekä vakio- että yksittäisvuoroja. Vuorojen haku edellyttää rekisteröitymistä Timmi-käyttäjäksi. Rekisteröityminen tapahtuu automaattisesti kirjauduttuasi ensimmäisen kerran Timmi-kalenteriin.Kirjautumista varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset. Kirjautumisen jälkeen voit täyttää hakulomakkeen Timmi-kalenterissa. Voit hakea myös vuoroja kauden aikana.

Mikäli toimit myös rekisteröidyn yhdistyksen tai yrityksen edustajana, voit laajentaa käyttöoikeudet yhdistyksen tai yrityksen nimiin ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

  • Liikuntapaikat -sivulta pääset tutustumaan liikuntapaikkojen tietoihin, hintoihin ja selaamaan Timmi-varauskalenteria.
  • Tarkasta vakiovuorojen hakuajat

Jos hakemallesi ajalle on Timmissä jo myönnetty vuoro, täytä tämä hakemus:

Avainten kuittaaminen

Saleihin ja palloiluhalleihin sisäänpääsyyn tarvitaan avain. Se noudetaan Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta arkisin aukioloaikoina.

Avain annetaan vuoron yhdyshenkilölle, jolla pitää olla mukana kirjaamisilmoitus ja henkilöllisyystodistus. Jos varaat yksittäisiä vuoroja samaan saliin tai jatkat vakiovuoroja, voit pitää saman avaimen. Asiasta voi sopia ilmoittamalla osoitteeseen:liikunta.varaukset@turku.fi.

Vuorojen peruminen

Jos varattua vuoroa ei käytetä, se on peruttava Timmi-palvelussa. Näet Oma tiedot -välilehdeltä voimassa olevat varauksesi. Saat automaattisähköpostiviestin vuoron perumisesta.

Peruutukset on tehtävä viimeistään neljä vuorokautta aiemmin. Tapahtumien peruutukset/siirtämiset on tehtävä kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sanktiomaksu perumattomasta vuoroista on kaksi kertaa aikuisten tuntivuokra.