Kivaloma

Etsi tapahtumia harrastekalenterista

Harrastekalenteri

Etsi tapahtumia harrastekalenterista hakusanalla kivaloma

Se verksamhet på svenska

Semesterskoj | Turku.fi

Kivaloma -sivu kokoaa loma-aikojen tapahtumat ja harrastukset lapsille, nuorille ja perheille Turussa sekä Turun seudulla.

Loma-aikojen ohjelma päivittyy tälle sivustolle sekä Turun harrastuskalenteriin. Harrastuskalenterista voit etsiä tapahtumia hakusanalla kivaloma

Kivaloma kulmilla tarjoaa maksutonta toimintaa lapsille

Kivaloma kulmilla -toiminta on turkulaisilla asuinalueilla järjestettävää loma-ajan toimintaa. Toiminta on maksutonta, ellei toisin mainita, sekä kaikille turkulaisille alakouluikäisille lapsille ja perheille avointa.

Talviloma 2023

Talvilomalla 20.–24.2.2023 jälleen luvassa kivaa ja maksutonta ohjelmaa alakoululaisille! Ohjattua toimintaa ja mukavaa ajanviettoa on eri toimipisteissä päivittäin klo 11 - 14 välisenä aikana.

Talviloman toimintapisteet:

Aunelassa:

Aunelan palloiluhallissa (Opintie 1, Turku) on luvassa monipuolisesti erilaisia leikkejä, pelejä ja hauskaa yhdessä tekemistä. Pallopelien ja erilaisten liikuntaleikkien lisäksi maanantaina, tiistaina ja torstaina tiedossa on tutustumista akrobatian ja voimistelun maailmaan.

Toiminta-aika on päivittäin klo 11–14. Ei ennakkoilmoittautumisia. Paikalle voi tulla tasatunnein, jolloin ohjaajat tulevat avaamaan oven. Paikalla voi olla kerrallaan enintään 30 lasta.

Toimintaa ohjaavat Turun Kisa-Veikkojen ohjaajat. Maanantain, tiistain ja torstain voimistelua ja akrobatiaa ohjaavat Turun Jyryn voimistelujaoston ohjaajat.

Talvilomalla tapahtuu Runosmäen kirjastossa!

Runosmäen kirjastolla inspiroidutaan keppinukeista. Erikokoisia keppinukkeja tehdään erilaisista materiaaleista luoden jokaiselle nukelle oma tarina. Voit askarrella nuken lempikirjasi päähenkilöstä, perheenjäsenestä, kaverista tai vaikka keksiä kokonaan uuden hahmon! Työpajoissa inspiroidutaan myös muovailuvahasta, josta saa näppärästi muotoiltua vaikka kokonaisen kaupungin, jonne keppinuket voivat muuttaa asumaan.

Työpaja painottaa leikkiä, hassuttelua ja rohkaisee mielikuvituksen käyttöön. Työpajaan voi osallistua yhtenä tai useampana päivänä. Osallistujien toiveet otetaan huomioon ja innokkaimpien kanssa voimme yhdessä valmistaa oman keppinukke-esityksen!

Monenlaista kivaa Maarian kylätalolla!

Maksutonta ja kaikille alakouluikäisille avointa toimintaa talvilomaviikolla Jäkärlässä Maarian kylätalolla! Toiminta-aika on päivittäin klo 11–14. Ei ennakkoilmoittautumisia ja paikalle voi saapua vapaasti klo 11-14 välillä. Toimintaa ohjaa kaksi Turun Museokeskuksen työntekijää.

Ohjelmassa on päivittäin monipuolisesti sekä kädentaito- ja kuvataidetyöpajoja että liikuntaa ja leikkejä. Varaudu sään mukaan, sillä ohjelmassa on toimintaa sekä sisällä että ulkona. Osallistujille tarjotaan päivittäin maksutonta välipalaa.

  • Maanantai: klo 11–12 kädentaitotyöpaja: Räsynukke, 12.30 Välipala, 13-14 Ulkoilua ja pihaleikkejä
  • Tiistai: klo 11–12 Kuvataidetyöpaja: Hyrrä ja muita paperiaskarteluja, 12.30 Välipala, 13-14 Ulkoilua ja pihaleikkejä
  • Keskiviikko: klo 11–12 Kädentaito-työpaja: Kaarnalaiva, 12-14 retki lähiympäristöön
  • Torstai: klo 11–12 Kädentaito-työpaja: Helmiliskoja ja -nauhoja, 12.30 Välipala, 13-14 Ulkoilua ja pihaleikkejä
  • Perjantai: klo 11–12 Kuvataide-työpaja: Saippuakupla-marmorointia, 12.30 Välipala, 13-14 Ulkoilua ja pihaleikkej

Talvilomaviikon Kivaloma kulmilla -toimintaa Varissuolla

Maksutonta ja kaikille alakouluikäisille avointa toimintaa talvilomaviikolla 20.–24.2.2023 Varissuon nuorisotilalla (Kraatarinkatu 4). Toiminta-aika on päivittäin klo 11–14. Ei ennakkoilmoittautumisia.

Ohjelmassa on pelejä, leikkejä, liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa – tule paikan päälle katsomaan!

To klo 13–14 ja pe klo 12.30–14 luvassa on akrobatiaa, liikuntaratoja yms. kivoja liikunnallisia leikkejä ja pelejä Varissuon koulun salissa (saavu nuorisotilalle hieman aiemmin, niin mennään yhdessä).

 

Kivaloma somessa

Lisätietoja

Haluatko antaa toiminnasta palautetta? 
turku.fi/palaute 

Turun seudun menovinkit

Tapahtumakalenteri

Harrastuskalenteri