Kivaloma

Etsi tapahtumia harrastekalenterista

Harrastekalenteri

Etsi tapahtumia hakusanalla kivaloma, kivakesä ja kivaloma kulmilla.

 

Se verksamhet på svenska

Semesterskoj | Turku.fi

Kivaloma -sivu kokoaa loma-aikojen tapahtumat ja harrastukset lapsille, nuorille ja perheille Turussa sekä Turun seudulla.

Katso tapahtumatarjonta ylälaidan kalenterista ja Turun harrastuskalenterista hakusanoilla kivaloma, kivakesä ja kivaloma kulmilla.

Kivakesä

Kivakesä-toiminta sisältää Turun kaupungin, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sekä liikunta-, kulttuuri- ja nuorisojärjestöjen lapsille ja nuorille järjestämät kesätoiminnot. Toiminta on tapahtumasta riippuen maksullista tai maksutonta. Kesällä 2022 ohjelmassa mm. kulttuuria, liikuntaa, tapahtumia, kerhoja ja leirejä.

Kivaloma kulmilla tarjoaa maksutonta toimintaa lapsille

Kivaloma kulmilla -toiminta on turkulaisilla asuinalueilla järjestettävää loma-ajan toimintaa. Toiminta on maksutonta, ellei toisin mainita, sekä kaikille turkulaisille alakouluikäisille lapsille ja perheille avointa.

Kivaloma kulmilla 2022

Alueellista toimintaa järjestetään päivittäin aikavälillä 6.6.–29.7. klo 10–16 Aunelassa, Jäkärlässä, Runosmäessä ja Varissuolla. Lisäksi ajoittaista työpajatoimintaa ja muuta tapahtumaa järjestetään Halisten, Ilpoisten, Lausteen, Paattisten ja Pansion asuinalueilla.
Ajankohtaiset alueelliset tapahtumatiedot löydät harrastuskalenterista hakusanalla kivaloma kulmilla + asuinalue, esimerkiksi: ”kivaloma kulmilla Aunela”.

Aunela
6.6.–29.7. klo 10–16 Aunelan monitoimitalo, Opintie 1.

Jäkärlä
6.6.–29.7. klo 10–16 Maarian kylätalo, Arkeologinkatu 4.

Runosmäki
6.6.–29.7. klo 10–16 Runosmäen kirjasto, Piiparinpolku 13.

Varissuo
6.6.–29.7. klo 10–16 Varissuon nuorisotalo, Kraatarinkatu 4.

Mahdolliset muutokset päivittyvät harrastuskalenteriin.

 

 

Kivaloma somessa

Lisätietoja

Haluatko antaa toiminnasta palautetta? 
turku.fi/palaute 

Turun seudun menovinkit

Tapahtumakalenteri

Harrastuskalenteri