Senioriranneke

Lisätietoja 

 • Koronainfo liikuntapalveluiden käyttäjille
 • Liikuntapaikat ovat avautuneet käyttäjille 11.5.2021. Sulkuaika 3.12.-10.5. on hyvitetty rannekkeille automaattisesti ja uusi voimassaoloaika on lähtenyt kulumaan 11.5.
 • Muista päivittää voimassaolokortti sekä yhteystiedot liikuntapaikoilla asioidessasi.

Hinta

40 € / 6 kk

 • 8 € rannekemaksu ensimmäisellä ostokerralla.
 • Henkilöllisyys todistettava ostettaessa.
 • Uuden latauksen voi tehdä 2 viikkoa ennen edellisen päättymistä.
 • Oston tai jatkolatauksen yhteydessä on hyvä tarkastaa yhteystietojan ajantasaisuus.
 • Toimintoihin osallistutaan omalla vastuulla.

Seniorirannekkeen myyntipaikat

Jatkolataukset verkossa

Voit ladata lisäaikaa Seniorirannekkeellesi helposti verkossa. Muista hakea voimassaolokortti ja päivittää yhteystietosi myyntipisteillä.

Kysy lisää

Elämyksiä ja liikuntaa arkeen yhdellä rannekkeella – edullisesti!

Edullinen Senioriranneke on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille turkulaisille. Se kannustaa liikkumaan oman aikataulun mukaan. Sillä pääsee kaupungin uimalaitoksiin, kuntosaleihin ja kulttuuritarjontaan. Ranneke on voimassa kuusi kuukautta latauspäivästä.

Käyttökohteet

Liikuntapaikkojen ja kulttuurikohteiden lisäksi Seniorirannekkeeseen sisältyy omatoimisia liikuntavuoroja, ohjattuja kuntosalivuoroja sekä kertaluonteisia kulttuuriopastuksia. Aloittelijoille on tarjolla maksuton voima- ja tasapainoharjoittelun starttikurssi. Kursseista ja opastuksista tiedotetaan tekstiviesteillä. Muista pitää sekä ranneke että voimassaolokortti mukanasi käyttökohteisiin mennessäsi. Huomioithan, että koronarajoitukset voivat vaikuttaa käyttökohteiden aukioloihin.

Liikuntapaikat

Seniorirannekkeella liikuntapaikat ovat käytettävissä aukioloaikojen mukaan ellei toisin mainittu. Muutamilla kuntosaleilla on lisäksi ikääntyneille tarkoitettuja seniorivuoroja omatoimiharjoittelun tueksi sekä vuoroja, joissa ohjaaja on paikalla. HUOM! Koronarajoitukset vaikuttavat liikuntapaikkojen käyttöön.

Museot

Seniorirannekkeella sisäänpääsy museoihin arkisin aukioloaikojen mukaan. HUOM! Koronarajoitusten vuoksi museoihin pääsee vain ennakkovarauksella.

Liikuntakurssit

Voima- ja tasapainoharjoittelun starttikurssit
Starttikurssi yli 65-vuotiaille liikunnan aloittelijoille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta tai joiden liikuntaharrastukset ovat esimerkiksi koronan vuoksi jääneet. Voima- ja tasapainoharjoittelun starttikurssilla liikutaan kerran viikossa kuntosalilla ammattilaisen ohjauksessa kannustavassa ilmapiirissä. Sen lisäksi harjoitellaan omatoimisesti ohjaajalta saatujen ohjeiden mukaan. Kurssi sisältää 8 ohjattua kertaa. Kullekin kurssille mahtuu 8-10 osallistujaa. Osallistuminen Seniorirannekkeella.

 • Petreliuksen uimahallin kuntosali:
  ma klo 9.30-10.30
 • Kupittaan urheiluhallin tilauskuntosali:
  ma klo 11-12
  pe klo 11-12
 • Impivaaran uimahallin tilauskuntosali:
  ti klo 13-14
  to klo 9-10

Syksyn kurssille ei ole erillista hakua, sillä iso osa paikoista annettiin kevään osallistujille kurssien peruuntuessa. Voit tiedustella vapaita paikkoja soittamalla p. 050 5546 224.

Alennusta palvelumaksuista Seniorirannekkeen voimassaolokorttia näyttämällä