Senioriranneke

Lisätiedot

Hinta

40 € / 6 kk

 • 8 € rannekemaksu ensimmäisellä ostokerralla.
 • Henkilöllisyys todistettava ostettaessa.
 • Uuden latauksen voi tehdä 2 viikkoa ennen edellisen päättymistä.
 • Oston tai jatkolatauksen yhteydessä tulee tarkastaa yhteystietojan ajantasaisuus ja päivittää voimassaolokortti.
 • Ranneke on henkilökohtainen ja käytettävissä kerran päivässä.
 • Toimintoihin osallistutaan omalla vastuulla.

Seniorirannekkeen myyntipaikat

Jatkolataukset verkossa

Voit ladata lisäaikaa Seniorirannekkeellesi helposti verkossa. Muista lisäksi hakea voimassaolokortti ja päivittää yhteystietosi myyntipisteillä. Ilman tätä seniorirannekkeen infotekstiviestit eivät tavoita sinua.

Kysy lisää

Elämyksiä ja liikuntaa arkeen yhdellä rannekkeella – edullisesti!

Edullinen Senioriranneke on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille turkulaisille. Se kannustaa liikkumaan oman aikataulun mukaan. Sillä pääsee kaupungin uimalaitoksiin, kuntosaleihin ja kulttuuritarjontaan. Ranneke on voimassa kuusi kuukautta latauspäivästä ja käytettävissä kerran päivässä.

Käyttökohteet

Liikuntapaikkojen ja kulttuurikohteiden lisäksi Seniorirannekkeeseen sisältyy omatoimisia liikuntavuoroja, ohjattuja kuntosalivuoroja sekä kertaluonteisia kulttuuriopastuksia. Aloittelijoille on tarjolla maksuton +65 starttikurssi (lisätietoa sivun alaosassa). Kursseista ja opastuksista tiedotetaan tekstiviesteillä. Muista pitää sekä ranneke että voimassaolokortti mukanasi käyttökohteisiin mennessäsi.

+65 liikunnan starttikurssit


Starttikurssit ovat yli 65-vuotiaille liikunnan aloittelijoille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta. Starttikurssilla liikutaan kerran viikossa kuntosalilla ammattilaisen ohjauksessa. Kurssi sisältää 8 ohjattua kertaa. Osallistuminen voimassa olevalla Seniorirannekkeella. Lisäksi starttikurssiin kuuluu myös erillinen kertaluonteinen ravitsemusluento. 

Ryhmät on tarkoitettu erityisesti Sinulle, jos

 • Olet liikunnan aloittelija ja kaipaat säännöllistä liikuntaharrastusta.
 • Et ole aikaisemmin käynyt vastaavaa kuntosalikurssia ja haluat oppia kuntosaliharjoittelun perusteet.
 • olet valmis sitoutumaan ryhmään ja liikunnan jatkamiseen kurssin jälkeen

Seuraavat kurssit alkavat viikolla 11 (13.3.2023). Ilmoittautuminen näihin kursseille on alkanut. Lisätietoja +65 starttikursseista p. 050 5546 224.

Ilmoittautumislinkit:

Kupittaan urheiluhallin tilauskuntosali Maanantaisin klo 11-12 

Impivaaran uimahallin tilauskuntosali Tiistaisin klo 13-14

Impivaaran uimahallin tilauskuntosali Torstaisin klo 9-10

Lyhyempiä 4 ohjauskerran kuntosalin ABC-kursseja kaiken ikäisille aikuisille järjestetään myös Impivaarassa ja Kupittaalla sekä Petreliuksessa ja Pansiossa. Lisätiedot: ABC-kurssit

Liikuntapaikat

Seniorirannekkeella liikuntapaikat ovat käytettävissä aukioloaikojen mukaan ellei toisin mainittu. Muutamilla kuntosaleilla on lisäksi rannekelaisille tarkoitettuja seniorivuoroja omatoimiharjoittelun tueksi sekä vuoroja, joissa ohjaaja on paikalla. Vuoroja ei ole arkipyhinä eikä kesäkuukausina.

Kuntosalivuorot:

Omatoimisten seniorivuorojen tarkoituksena on antaa kävijöille mahdollisuus harjoittella muiden senioreiden kanssa, jolloin saa tarvittaessa vertaistukea muilta kävijöiltä. Ohjattujen vuorojen tarkoituksena on antaa kävijälle taas vinkkejä harjoitteluun, jonka jälkeen omatoiminen harjoittelu kuntosalilla onnistuu paremmin myös muinakin ajankohtina kuin seniorivuoroilla. Huom. Vuoroilla voi olla ruuhkaa.

 • Petreliuksen uimahallin kuntosali - Seniorivuoro kuntosalilla ke klo 15-16 (9.1.-29.5.). Liikunnanohjaaja paikalla joka vuorolla auttamassa alkuun myös aloittelijoita. Vuorolla voi olla myös muita kuin senioreita harjoittelemassa.
 • Jäkärlän kuntosali - Käytössä vain seniorivuoroilla ke klo 14-15.30 (11.1-.24.5) Liikunnanohjaaja paikalla joka vuorolla auttamassa alkuun myös aloittelijoita. 
 • Aunelan palloiluhallin kuntosali - Käytettävissä vain seniorivuoroilla ma, ke ja pe klo 10-12. (9.1.-31.5.). Wertaisohjaaja paikalla joka kerta auttamassa alkuun myös aloittelijoita. Ilmoittautuminen p. 0400 915 100. 
 • Impivaaran uimahallin kuntosali - Seniorivuorot tilauskuntosali Männistössä ma klo 10-11.30 ja pe klo 13-14.30 (syyskausi 9.1-26.5.) Liikunnanohjaaja on paikalla kerran kuukaudessa antamassa vinkkejä. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan seniorirannekelaisille tekstiviestillä. Kuntosali käytössä myös yleisövuoroilla, joista tarkemmat ajat saat paperi-versiona Impivaaran kassalta.
 • Kupittaan urheiluhallin kuntosali - Seniorivuorot tilauskuntosalissa ma ja to klo 13-14.30 ja pe 9.30-11 (9.1-29.5.). Liikunnanohjaaja on paikalla kerran kuukaudessa antamassa vinkkejä. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan seniorirannekelaisille tekstiviestillä. 
 • Paattisten aluetalon kuntosali - Seniorivuoro kuntosalilla klo 9.30-11. Omatoimivuoro, ei vakituista ohjaajaa. Vuorolle yritetään saada ohjaaja paikalle muutamia kertoja kauden aikana. Tästä ilmoitetaan erikseen tekstiviestitse.

Kaikki liikuntapaikat

Museot (käytettävissä seniorannekkeella vain arkisin)

Seniorirannekkeella sisäänpääsy museoihin arkisin aukioloaikojen mukaan. Muista ottaa seniorirannekkeen voimassaolokortti mukaan.