Liikuntavuorot

Timmi-varauskalenteri:

Käyntiosoite: 
Blomberginaukio 4
20720 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu (02) 262 3232
Vaihde (02) 330 000
Sähköposti: 
liikunta.varaukset@turku.fi

Aukioloajat

Asiakaspalvelu avoinna

Ma - Pe 08:15 - 16:00

Voit hakea liikuntapaikoille sekä vakio- että yksittäisvuoroja. Vuorojen haku edellyttää rekisteröitymistä Timmi-järjestelmän käyttäjäksi. Kirjautumista varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset. Jos olet rekisteröidyn yhdistyksen tai yrityksen edustaja, voit hakea käyttöoikeutesi laajennusta yhdistyksen tai yrityksen nimiin.

Hakuohjeet

Tapahtumat

Jos haet liikuntatiloja tapahtumaa varten:

Avainten kuittaaminen

Saleihin ja palloiluhalleihin sisäänpääsyyn sekä ulkokenttien pukukaappeihin tarvitaan avain. Avaimet noudetaan Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta arkisin klo 8-16.15.

Avain luovutetaan vuoron yhteyshenkilölle, jolla tulee olla mukanaan kirjaamisilmoitus ja henkilöllisyystodistus. Jos varaat yksittäisiä vuoroja samaan tilaan tai jatkat vakiovuoroja, voit pitää saman avaimen. Sovi asiasta sähköpostitse ilmoittamalla avaimen koodi osoitteeseen: liikunta.varaukset@turku.fi. Kaikki syys-/kevätkauden avaimet palautetaan kuitenkin aina kauden päätyttyä. Palauttamattomista tai myöhässä palautetuista avaimista perimme 70 euron maksun.

Vuorojen peruminen

Jos varattua vuoroa ei käytetä, se on peruttava Timmi-palvelussa. Näet Oma tiedot -välilehdeltä voimassa olevat varauksesi. Saat automaattisen sähköpostiviestin vuoron perumisesta. Ilmoitathan vuoron peruutuksesta myös Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalveluun sähköpostilla: liikunta.varaukset@turku.fi

Peruutukset on tehtävä viimeistään neljä vuorokautta aiemmin. Tapahtumien peruutukset/siirtämiset on tehtävä kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tällöin emme peri maksua vuoroista. Sanktiomaksu perumattomasta käyttämättömästä vuoroista on kaksi kertaa tilan aikuisliikuntavuorosta perittävä tuntivuokra (myös alle 20-vuotiaiden varauksissa).