Ulkoilusaaret

Päiväretkelle Vepsään

Vepsä on viehättävä ulkoilusaari Airistolla. Saari tarjoaa loistavat puitteet päiväretkelle, sillä sinne pääsee vesibussilla Aurajoen rannasta. Vepsästä löytyy ajanvietettä kaikenikäisille. Vietä kesäpäivää vaikka uiden, grillaten tai minigolfia pelaten. Kallion näköalapaikalta avautuu huikea saaristomaisema. Kesäkautena Vepsään liikennöi vesibussi-Lily kolmesti päivässä. Omalla veneellä tulevat voivat kiinnittäytyä saaren vierasvenelaitureihin. Pidempään oleskeluun saarelta löytyy myös vuokramökkejä. Vepsän kausi alkaa 28.5. ja päättyy 28.8.2021.

Pähkinäinen

Pähkinäinen on Turun kaupungin ulkoilusaari, joka sijaitsee kauimpana rannikolta. Saaresta löytyy suojaisa vierasvenesatama. Ilman venettä matkaavat pääsevät saarelle myös maksuttomalla yhteysalus-Islalla, joka liikennöi Rymättylän Haapalasta. Tarkemmat yhteysalusaikataulut löydät linkistä alempana. Pähkinäisten kausi on alkanut 6.5.2021.

Maisaari

Maisaari on vanha saaristotila Rymättylän saaristossa. Saari on suosittu paikka leirikoulujen pitämiseen. Saaren päärakennuksessa on majoitustilat jopa 30 hengelle. Maisaaresta löytyy mahdollisuudet rantalentopallon pelaamiseen, grillaamiseen ja saunomiseen. Maisaareen liikennöi yhteysalus-Isla Rymättylän Haapalasta. Lue tarkemmat liikennöintiajat alempana olevasta linkistä. Maisaaren kesäkausi on alkanut 20.4.2021.